Bernard Cassière – Luonnollista kauneutta ihollesi

Bernard Cassière on ranskalainen ammattikosmetiikkasarja, jota myydään kansainvälisestikin vain ammattitaitoisten kosmetologien kautta. Tuotesarja on ollut markkinoilla jo 1990-luvun alusta lähtien ja sarjan valmistaja on ammattikosmetiikan edelläkävijä, Sothys Group.

Bernard Cassière tuttavallisesti BC erottuu modernina ja raikkaana kauneushoitolasarjana, joka tarjoaa vaihtoehtoisia ratkaisuja perinteisten ratkaisujen tilalle.

BC avaa Sinulle oven ammattikosmetiikan maailmaan yhdistämällä kilpailukykyisen hinnoittelun sekä korkean laadun. Näin Sinä hyödyt alan viimeisimmistä edistyksistä.

Tuotesarjan ideologiaan liittyvät vahvasti luonnonläheiset, sekä kasviperäiset vaikuttavat aineet, minkä vuoksi BC on tunnettu mm. Suklaa, mustikka, hunaja, sitruuna-minttu -hoitolinjoistaan. BC käyttää tuotteissaan myös orgaanisia ja Reilun Kaupan kautta tuotettuja raaka-aineita.

Mikäli haluat työskennellä mielenkiintoisten tuotteiden parissa ja arvostat hinta-laatu- suhdetta; on Bernard Cassière Sinulle erinomainen kumppani hoitolasi menestymisessä.

Astu mukaan Bernard Cassièren lumoavaan maailmaan!