Sothys – Ammattikosmetiikan edelläkävijä

Sothys on ammattikosmetiikkasarja, jonka toiminnan ydin ovat kauneushoitola ja kosmetologin kädet. Tarjoamme laatua ja luotettavuutta, jossa yhdistyy nykypäivän innovatiivinen teknologia sekä yli 75 vuoden takaa pohjautuva vankka ammattitaito.

Sothys –sarja tarjoaa kattavat kasvo- ja vartalohoitokokonaisuudet sekä laadukkaat kotihoitotuotteet yksilölliseen ihonhoitoon. Tuotevalikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi: kasvojen hoitotuotteet eri ihotyypeille, vartalotuotteet, miesten tuotteet, aurinkotuotteet (sis. sekä UVA- että UVB-suojan) sekä yksilölliset meikit. Hoitolassa erityisvahvuutemme ovat erikoishoidot, joihin sisältyy oma, kokonaisvaltaisesti rentouttava Digi-Esthétique –hieronta.

Tuotteemme valmistetaan alusta alkaen itse, tiukasti valvotuissa laboratorio-olosuhteissa ja ne ovat tehokkaita, turvallisia ja hyvin siedettyjä eli allergiaa aiheuttavat tekijät on minimoitu. Myös koostumuksiin ja tuoksuaineisiin panostetaan paljon, niin että tuotteet ovat erittäin miellyttäviä käyttää eivätkä ne ole liian voimakkaita tuoksuiltaan. Sothys toimii kestävän kehityksen edellytysten mukaisesti luontoa, ihmisiä ja eläimiä kunnioittaen. Suurin osa tuotteistamme sopii myös vegaaneille.