Eurocosmetics Oy

Eteläranta 14, 00130 Helsinki

puh: (09) 6229 450

asiakaspalvelu(at)eurocosmetics.fi
www.eurocosmetics.fi

Eurocosmetics palvelee jälleenmyyjiä
puhelimitse ma-pe klo 9-14.

Sähköpostit: etunimi.sukunimi@eurocosmetics.fi

Oletko kiinnostunut tuotteidemme jälleenmyynnistä?

Ota yhteyttä meihin!

14 + 5 =

Sothys Helsinki

Eteläranta 14, 00130 Helsinki

puhelin: (09) 6229 4515
sothys-salonki(at)eurocosmetics.fi
www.sothys-salonki.fi

HENKILÖKUNTA

Piia Toikka

Piia Toikka

Managing Director

puh. +358 (0)44 7500 662

Piian työnkuvaan kuuluu laajasti yrityksen toiminnan kehittäminen ja eteenpäinvieminen sekä hallinnolliset rutiinit. Päätehtäväkseen Piia kuitenkin kuvailee huolenpidon siitä, että taitava ja asiantunteva tiimi voi keskittyä omaan työhönsä. Parasta ja ilahduttavinta Piian työssä ovat asiakastapaamiset.

Angelika Koski

Angelika Koski

B2B Customer Service

puh. +358 (0)44 7500 663

Angelika hoitaa kokonaisvaltaisesti yritysasiakkaidemme palvelua, lähetyksiä, viestejä ja sähköposteja, laskutusta sekä kaikkea tilauksiin liittyvää.

Sanna Behm

Sanna Behm

Sothys, Brand Assistant

puh. +358 (0)44 7500 669

Sanna vastaa Sothys Suomen somekanavien päivittämisestä ja sisällöntuotannosta. Tämän lisäksi työpäivät koostuvat muun muassa myynti-, markkinointi- ja kampanjamateriaalien valmistelusta, markkinointistrategian toteuttamisesta, verkkosivujen päivittämisestä sekä käännöstöistä.

Minna Helkiö

Minna Helkiö

Sothys, Training Manager

puh. +358 (0)44 7500 664

Kouluttajana Minna toimii kentällä tuote- ja hoitokoulutusten merkeissä kauneushoitoloissa ja oppilaitoksissa. Toimistolla Minnan työpäivät kuluvat koulutusten valmistelussa, käännöstöiden ja kampanjoiden suunnittelun sekä asiakaspalvelun parissa. Minnan päätehtävä on varmistaa, että asiakkaillamme Suomessa on tietotaito Ranskan päämiehemme toiveiden mukaisesti.

Maria Rouhiainen

Maria Rouhiainen

Bernard Cassière, Brand Manager

puh. +358 (0)44 7500 665

Marian työnkuva koostuu kokonaisuudessaan Bernard Cassière -sarjan myynnistä ja markkinoinnista Suomessa. Työpäiviin sisältyy muun muassa myynti- ja markkinointimateriaalien valmisteluja ja käännöstöitä, kampanjoiden ja lanseerauksien suunnittelua ja toteutusta, B2B asiakkaiden kontaktointia ja tapaamisia, sosiaalisen median sisällöntuotantoa sekä asiakastapahtumien järjestämistä.

Christel Henriksson

Christel Henriksson

Sothys Salonki, Salon Manager

+358 (0)44 7500 668

Christelin työnkuva Sothys lippulaivahoitolan vastaavana koostuu pääasiassa hoitojen tekemisestä, Sothys Helsinki lippulaivahoitolan somekanavien sisällöntuotannosta sekä hoitolan kampanjoiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Tämän lisäksi Christel kouluttaa harjoittelijoita sekä vastaa kokonaisvaltaisesti hoitolan rutiinitoimenpiteistä, kuten välinehuollosta ja tilauksien hoitamisesta sekä hoitolan esillepanosta.​​​​​​​​

Sothys Helsinki ajanvaraukset: Kauneushoitola Sothys Helsinki (sothys-salonki.fi)

Avoimet työpaikat